Souschef, ILVA Næstved

Breder smilet sig hos dig, når du tænker på boligindretning med kvalitetsmøbler i et inspirerende nordisk design? Og har du både erfaring med, og stor passion for, ledelse? Hvis smilet er stort nu, så er det måske dig, der skal være en del af vores team i ILVA, Næstved.

‘’Som souschef i ILVA Næstved bliver man teamet op med en butikschef der gerne vil udvikle og udfordre en til at finde sin egen ledelsesstil. Man får muligheden for at tage del i at lede et team til tops og gå forrest i salget’’, fortæller Henriette, tidligere souschef i ILVA Næstved

Du vil altså hos os møde en kultur, hvor der er fokus på din udvikling. Du bliver en del af en ledelse, der arbejder målrettet med at styrke vores kultur og trivsel, og ser medarbejdermotivation som en væsentlig forudsætning for at nå vores fælles mål. Vi tror på, at et stærkt team bygges på læring og samarbejde. Vi jagter de gode salgsresultater og vægter samtidig samarbejde, fællesskabet og et godt grin i hverdagen. Alt dette tilsætter vi et drys sund konkurrence mellem bolighusene, samt muligheden for, at du udover din faste løn vil kunne opnå en bonus ud fra dine egne salgstal.

Dine primære arbejdsopgaver i rollen er:

  • At være medansvarlig for at drive og udvikle bolighusets salg. Hos os er det ikke nok blot at ekspedere kunderne, du skal også kunne forstå og opfylde kundens ønsker og drømme, og præsentere løsninger, der skaber en helhedsoplevelse. Derfor ser vi helst, at du har bred erfaring med det personlige salg
  • At være stedfortræder for Store Manager og sikre, at bolighuset fungerer optimalt i disse perioder.
  • At skabe overblik og struktur for bolighusets drift, fx ift. oplæring og træning, opgaver på gulvet, opfølgning på tilbud/kunder, sæsonrul (udskiftning af produkter) osv.
  • At motivere og samle alle medarbejdere til ét team, der arbejder sammen om at skabe gode resultater samtidig med at trivslen er i top
  • At træne og udvikle dine medarbejderes kompetencer - de personlige såvel som de faglige.

Stillingen er på 37 timer og inkluderer weekendarbejde hver anden weekend. 

Hvordan bliver du en succes i jobbet?

Hos ILVA træffer vi vores beslutninger ud fra vores leveregel: “I kundens sted”. Det betyder for os, at beslutninger bliver truffet ud fra spørgsmålet: “Hvad vil være bedst for vores kunder?”. Kan du se dig selv i det, er du allerede godt på vej til at blive en succesfuld del af ILVA-kulturen. 

  • Du er drevet af at realisere målsætninger, og du har evnen til at skabe kamp- og salgsgejst blandt dine kollegaer samt inspirere til at nå fælles mål og de bedste resultater.
  • Du er tilgængelig for dine medarbejdere og kender vigtigheden af at være en rollemodel for teamet. Ingen opgaver er for store eller små til dig, og du går forrest, uanset om det handler om salg eller oprydning.
  • Du formår at motivere og samle alle dine medarbejdere til ét team, der arbejder sammen om at nå jeres fælles mål.
  • Du har et højt drive til at lære, udvikle og skabe resultater. Du går den ekstra mil for at finde den rigtige løsning - for dine kunder såvel som for dine medarbejdere.
  • Du er god til at være omstillingsparat, og holder hovedet koldt - også når det går stærkt. Dette gør dig i stand til at kunne handle agilt og fleksibelt, når der er behov for det.
  • Du har relevant erfaring indenfor ledelse i detailhandlen

Er det dig, vi mangler i vores team?

Lyder stillingen som noget for dig og kan du matche ovenstående, tilbyder vi et spændende og udfordrende job i en stor og dynamisk bolighus-koncern, hvor tonen er uformel og ambitionerne høje. Forhåbentlig er du allerede blevet nysgerrig på jobbet, men vi synes alligevel også, du skal vide, at vi bl.a. tilbyder dig: 

  • God pensionsordning 
  • Sundhedsforsikring 
  • Bonusordning
  • Personalerabat til samtlige kæder under Lars Larsen Group (ILVA, JYSK, BOLIA, SOFACOMPANY, SENG, Restaurant Tiende i Aarhus, HimmerLand Spa & Golf Resort). 

Send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg". Vi holder løbende samtaler, så send os din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte butikschef Henriette Jørgensen på hejo@ilva.dk.

Arbejdssted

Damvej 9, 8471 Sabro

Stillingstype

Flere stillingstyper

Ansøgningsfrist

Løbende

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

11.09.2024

Ansøg

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Henriette Jørgensen

Butikschef

hejo@ilva.dk

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA er et levende og inspirerende boligunivers med et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere vores kunder til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem. Med mere end 800 medarbejdere, 39 bolighuse i Danmark, 4 i Sverige samt en omsætning på ca. 1,7 mia. kr., er ILVA Danmarks største og førende detailhandel indenfor møbler og boligindretning. ILVA er hovedselskab for Third.space, der sælger indretningsløsninger til virksomheder, hoteller og feriecentre.
ILVA er ejet af LARS LARSEN GROUP.


Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.