Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

ILVA Herlev søger servicemindede deltidssælgere

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

  • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
  • Får mulighed for at arbejde i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
  • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Hos ILVA Herlev søger vi netop nu servicemindede og fleksible deltidssælgere til vores polsterafdeling. Arbejdstiden er ca. 8 timer om ugen med vagter primært aften og weekend.

Et alsidigt deltidsjob med fokus på det personlige salg!
Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

Jobbet indebærer desuden driftsmæssige opgaver såsom opfølgning på kunder via mail og telefon, opfølgende salg, vareopfyldning og udpakning, trimning af afdelingen samt sikring af, at bolighuset altid fremstår salgsklart og præsentabelt.

Brænder du for at sælge, og har du lyst til at tage fat?
Som vores deltidssælger, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

  • Har et godt sælgergen, trives med kundekontakt og kan yde en femstjernet service
  • Har gode samarbejdsevner, er positiv og imødekommende
  • Er udadvendt og engageret samt kan tage initiativ og arbejde selvstændigt
  • Er fleksibel, ansvarsbevidst og kender til vigtigheden af at overholde aftaler

Måske er du studerende, har sabbatår, er en moden profil med et ønske om at arbejde deltid eller noget helt fjerde. Det vigtigste er dog, at du har lysten og evnen til at sælge og udvikle dine salgsevner.

Vil du med på vinderholdet?
I ILVA Herlev bliver du en del af et hold friske kollegaer, som hver dag arbejder målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus. Vi drives af salg og at nå de bedste resultater. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi vægter højt et godt samarbejde i butikken og plads til et godt grin i hverdagen. Vi har fokus på produkt- og salgstræning og sørger derfor for, at du kan videreudvikle dit salgstalent samt få inspiration til, hvordan du kan yde kvalificeret og professionel kundebetjening.

Vil du være en del af successen i ILVA Herlev?
Ønsker du at være med til at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger, når de handler hos ILVA, så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning.

Vi holder samtaler løbende og lukker stillingsopslaget, når den rette kandidat er fundet, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdssted

Herlev Hovedgade 43, 2730 Herlev

Stillingstype

Sælger (deltid)

Ansøgningsfrist

02.09.2019

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

02.08.2019

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA

ILVA er den unikke boligdrøm, der bliver til virkelighed. Et bolighus for alle, der vil give deres hjem et individuelt præg og for alle, som drømmer om en bolig, der rummer fantastiske designs og en unik karakter. Vores kunder møder kreativ inspiration, toneangivende og hyppige udskiftninger i både møbler og boligtilbehør, da vi altid er på forkant med de nyeste tendenser. 

Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.