Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Supersælger til fuldtidsstilling i ILVA Glostrup

Kan du se fordelene ved et sælgerjob, hvor du:

  • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende boligunivers?
  • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personligt salg?
  • Arbejder med de nyeste boligtrends, hvor du inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
  • Udvikler dig både personligt og fagligt som en del af et engageret team?

Så har vi jobbet til dig! ILVA Glostrup søger netop nu en sælger, som brænder for kundekontakt og som kender betydningen af mer- og opsalg. Arbejdstiden er på 37 timer og følger butikkens åbningstider, hvorfor du vil kunne forvente weekendarbejde.

Kundens behov – din opgave
Som sælger får du en travl og udfordrende hverdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning primært af stue- og spisestuemøbler. Dog ligger vi vægt på, at vi alle er fleksible og giver en hånd med i alle afdelinger, når det er nødvendigt. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

Jobbet indebærer desuden driftsmæssige opgaver såsom opfølgning på kunder via mail og telefon, vareopfyldning og udpakning, samt montering af møbler. Derudover har du til opgave at trimme afdelingen samt sikre, at bolighuset altid fremstår salgsklart og præsentabelt.

Har du salg som livsstil?
Som sælger hos os, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

  • Har flair for salg og god kundeservice.
  • Brænder for kundekontakt og formår at afdække kundens behov og rådgive til de bedste løsninger.
  • Motiveres af salg, har salgs- og møbelerfaring og kender til detailbranchen.
  • Har et udpræget konkurrencegen, er målrettet og jagter de gode resultater.
  • Har gode samarbejdsevner, er positiv og imødekommende.
  • Er udadvendt og engageret samt kan tage initiativ og arbejde selvstændigt.

Vil du med på vinderholdet?
I ILVA Glostrup kommer du til at indgå i et engageret team, som alle har fokus på at det skal være sjovt at gå på arbejde, og som brænder for det vi laver. Vi elsker at skabe resultater, og arbejder målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus.

Hos ILVA har vi fokus på produkt- og salgstræning og sørger derfor for, at du kan videreudvikle dit salgstalent samt få inspiration til, hvordan du kan yde kvalificeret og professionel kundebetjening.

Som en del af IDdesign A/S og med et landsdækkende butiksnetværk, er vi en stor organisation, hvilket åbner op for en række karrieremuligheder. Hos os har vi fokus på interne karriereveje og udvikling, og vi arbejder målrettet for at vejlede medarbejdere med potentiale og ambitioner til en karriere inden for organisationen.

Interesseret?
Ønsker du at være med til at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger, når de handler hos ILVA, så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning.

Send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg”. Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdssted

Sdr. Ringvej 35C, 2605 Brøndby

Stillingstype

Sælger (fuldtid)

Ansøgningsfrist

05.09.2019

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

05.08.2019

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA

ILVA er den unikke boligdrøm, der bliver til virkelighed. Et bolighus for alle, der vil give deres hjem et individuelt præg og for alle, som drømmer om en bolig, der rummer fantastiske designs og en unik karakter. Vores kunder møder kreativ inspiration, toneangivende og hyppige udskiftninger i både møbler og boligtilbehør, da vi altid er på forkant med de nyeste tendenser. 

Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.