Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

ILVA Tårnby søger en engageret deltidssælger


Har du flair for godt købmandsskab og god kundeservice? Brænder du for personligt salg og drives du af at hjælpe og rådgive kunder? Så er du måske vores nye kollega!

Hos ILVA Tårnby søger vi netop nu en fleksibel og serviceminded deltidssælger til vores dygtige sælgerteam. Arbejdstiden er ca. 8 timer om ugen, og vil primært ligge i weekenden og med mulighed for enkelte vagter på hverdage.

Kunden i centrum
Som weekendsælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du, som sælger, skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov. Vores butiksstørrelse gør, at du som sælger kan se frem til at sælge og rådgive inden for alle vores produktgrupper, og du vil deltage i gøremål, som f.eks. lagerstyring og varemodtagelse. Jobbet indebærer desuden driftsmæssige opgaver såsom opfølgning på kunder via mail og telefon, opfølgende salg, vareopfyldning og udpakning, trimning af afdelingen samt sikring af, at bolighuset altid fremstår salgsklart og præsentabelt.

Vi har fokus på produkt- og salgstræning og sørger derfor for, at du kan videreudvikle dit salgstalent samt få inspiration til, hvordan du kan yde kvalificeret og professionel kundebetjening.

Vil du være med til at give vores kunder en femstjernet købsoplevelse?
Som vores weekendsælger, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

  • Brænder for at sælge, trives med kundekontakt og kan yde en god service.
  • Er konkurrenceminded og har fokus på at skabe de bedste resultater.
  • Er positiv, udadvendt og engageret, og kan tage initiativ og arbejde selvstændigt.
  • Er fleksibel, ansvarsbevidst og kender til vigtigheden af at overholde aftaler.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra detailbranchen, men det er ikke et krav. Måske er du studerende, har sabbatår, er en moden profil med et ønske om at arbejde deltid eller noget helt fjerde. Det vigtigste er dog, at du har lysten og evnen til at sælge og udvikle dine salgsevner.


Vil du med på vinderholdet?
I ILVA Tårnby bliver du en del af et kompetent hold, som hver dag arbejder målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus. Vi jagter de gode salgsresultater og vægter samtidig samarbejde, fællesskabet og et godt grin i hverdagen.

Som en del af IDdesign a/s og med et landsdækkende butiksnetværk tilbyder vi en lang række af karrieremuligheder. Hos os har vi fokus på interne karriereveje og udvikling, og vi arbejder målrettet for at vejlede medarbejdere, som potentiale og ambitioner, til en karriere inden for organisationen.

Interesseret?
Ønsker du at være med til at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger, når de handler hos ILVA, så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning.


Send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg”.

Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdssted

Kirstinehøj 60, Tårnby, 2770 Kastrup

Stillingstype

Sælger (deltid)

Ansøgningsfrist

09.09.2019

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

09.08.2019

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA

ILVA er den unikke boligdrøm, der bliver til virkelighed. Et bolighus for alle, der vil give deres hjem et individuelt præg og for alle, som drømmer om en bolig, der rummer fantastiske designs og en unik karakter. Vores kunder møder kreativ inspiration, toneangivende og hyppige udskiftninger i både møbler og boligtilbehør, da vi altid er på forkant med de nyeste tendenser. 

Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.