Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Third.space søger fleksibel og serviceminded fuldtidsmontør

Hos Third.space har vi travlt, og vi søger derfor en fleksibel og serviceminded fuldtidsmontør, som I samarbejde med resten af temaet skal sikre høj kvalitet på levering og montering af komplette møbelpakker hos vores kunder.

Jobbet:
Hos Third.space handler vi med B2B kunder og vores forretningsområder er indretningsløsninger til feriecentre og -boliger i ind- og udland samt større erhvervsprojekter. Din arbejdsdag bliver derfor meget alsidig, og du vil komme til at tage del i mange forskellige opgaver og projekter i både ind- og udland. Din primære opgave bliver levering og montering af komplette møbelpakker hos vores kunder, og vi forventer derfor, at du har mod på at tage fat, har hænderne skruet rigtig på og kan fuldføre en opgave til ende.
Desuden bliver du sidste led i købsprocessen og har derfor en vigtig rolle i at sikre, at købet og selve leveringen og monteringen bliver en nem og positiv oplevelse for kunden. Vi søger derfor dig, som har erfaring med at levere til slutkunder, er serviceminded samt er god til kundekontakt.

Agile, ansvarlige og vil vinde sammen som ét team
Hos Third.space har vi dedikeret os til tre værdier: vi skal være agile, evne at udvikle og tilpasse os, vi skal tage ansvar og gøre os umage, og så skal vi være ét team. Vi tror på, at det er sådan vi lykkedes i kundens sted. Det er derfor vigtigt, at du har en positiv, proaktiv og struktureret tilgang til tingene, evner at tænke løsningsorienteret, gør dig umage og tager ejerskab for dine opgaver. Du besidder desuden en stærk teamånd og forstår, at det er gennem fællesskab, gensidig respekt og samarbejde, at vi skaber de gode resultater. For at få succes i jobbet, er det en forudsætning at du:

  • Har kørekort evt. gerne truckcertifikat
  • Har et godt helbred
  • Har erfaring med at samle møbler, kan sætte lamper op mv.
  • Er fleksibel og kan arbejde i et tempofyldt miljø.
  • Kender til vigtigheden af at overholde deadlines og aftaler.
  • Er udadvendt og imødekommende.


Arbejdstiderne vil være svingende med til tider lange dage. Desuden skal du forvente, at der i perioder op til aflevering af ”huse” er ekstra travlt. Der er i perioder, i forbindelse med montering, behov for overnatning i nærheden af leveringsstedet.

Ferie m.v. skal ligges ind i en plan, så de passer med deadlines/afleveringer.

Mødested og udkørsel er som udgangspunkt fra lageret i Esbjerg. Ren straffeattest skal fremvises ved evt. ansættelse.

Spændende karrieremuligheder
Som en del af Third.space og ILVA, og med et landsdækkende butiksnetværk, er vi en stor organisation, hvilket åbner op for en række karrieremuligheder. Hos os har vi fokus på interne karriereveje og udvikling, og vi arbejder målrettet for at vejlede medarbejdere med potentiale og ambitioner til en karriere inden for organisationen.

Interesseret?
Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg" nedenfor.

Vi holder samtaler løbende, og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, såfremt den rette kandidat er fundet. Så send os din ansøgning allerede i dag! Spørgsmål til stillingen bedes rettet til Lager-og logistikchef Torben Bloch Kristensen 52 18 35 95.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdssted

Stormgade 133, 6715 Esbjerg N

Stillingstype

Montør

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

23.11.2021

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Torben Block Kristensen

Lager-og logistikchef

Telefon 52 18 35 95

Virksomhedsbeskrivelse

Third.space specializes in creating comfortable, welcoming brand spaces away from home and outside work. We deliver everything from interior design to art direction, furniture, lighting and decoration.

Third.space is proud to be part of the Lars Larsen Group, which gives us access to an impressive worldwide supplier network and to outstanding logistics and manufacturing resources. This is what allows us to offer unique, customized solutions at the price of standard products