Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

ILVA Skejby søger serviceminded fuldtidssælger til vores boligtilbehør og kundeservice

Kan du se fordelene ved et job, hvor du: 

 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt? 
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

  Så har vi måske jobbet til dig! Hos ILVA i Skejby er vi lige nu på udkig efter en serviceminded og resultatskabende fuldtidssælger til vores boligtilbehør og kundeservice. Arbejdstiden følger butikkens åbningstider og inkluderer derfor også weekendarbejde ca. hver anden weekend.

  I kundens sted
  Som sælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag med mange forskellige opgaver. En af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet og møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov. Vi lægger stor vægt på at give kunderne en god service, når de besøger vores butik, og at de altid oplever, at de får den rette vejledning. Herudover indebærer jobbet bl.a. arbejdsopgaver som varebestilling, vareudpakning, vareopfyldning, samt trimning og optimering af afdelingen, så den fremstår præsentabel og salgsklar.

  Brænder du for at sælge, og kan du inspirere vores kunder?
  Som vores nye sælger, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

  • Har flair for salg og god kundeservice
  • Trives med kundekontakt og formår at afdække kundens behov og rådgive til de bedste løsninger.
  • Har et udpræget konkurrencegen, er målrettet og jagter de gode resultater.
  • Er udadvendt og engageret samt kan tage initiativ og arbejde selvstændigt.
  • Har gode samarbejdsevner, er positiv og imødekommende.
  • Har højt energiniveau og kan håndtere en travl hverdag med mange gøremål
  • Har en god ordenssans samt en detaljeorienteret og struktureret tilgang

  I ILVA er vi agile, ansvarlige og ét team
  Dit nye team i ILVA Skejby består af dygtige og engagerede kollegaer, der brænder for deres job, og som hver dag arbejder målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus. Vi jagter de gode salgsresultater og vægter samtidig samarbejde, fællesskabet og et godt grin i hverdagen. Hos ILVA har vi dedikeret os til tre værdier: vi skal være agile, evne at udvikle og tilpasse os, vi skal tage ansvar og gøre os umage, og så skal vi være ét team. Vi tror på, at det er sådan vi lykkedes i kundens sted. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv som en aktiv del af vores kultur. Til gengæld tilbyder vi rammerne for, at du kan videreudvikle dit salgstalent igennem vores interne læringsmaterialer og kurser i produktkendskab, salgstræning og ledelse m.m. Hos os vil du opleve at interne karriereveje og medarbejderudvikling er et centralt fokuspunkt, og at vi altid arbejder målrettet for at vejlede medarbejdere med potentiale og ambitioner til en karriere inden for organisationen.

  Hvad kan du forvente af os?
  Du vil opleve, at uanset hvor du kommer hen i ILVA, arbejder alle frem mod samme mål og udviser gensidig respekt overfor hinanden. Du vil stifte bekendtskab med vores tre overordnede ledelsesprincipper; rammer, kommunikation og adfærd, som hver især stiller krav til rollen som leder. Du kan derfor forvente at blive mødt af en leder, der sikre klare rammer, kommunikere åbent, tydeligt, loyalt og motiverende, og som involverer dig i dagligdagen. Hos os lægger beslutningskraften hos alle, og vi vægter det højt at vores medarbejdere træffer selvstændige beslutninger.

  Interesseret?
  Ønsker du at være med til at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger, når de handler hos ILVA, så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning.

  Send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg”. Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Arbejdssted

  Graham Bells vej 13 C, 8200 Århus N

  Stillingstype

  Sælger (fuldtid)

  Ansøgningsfrist

  Hurtigst muligt

  Startdato

  Hurtigst muligt

  Oprettet

  10.01.2022

  Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

  Opret Jobagent

  Virksomhedsbeskrivelse

  ILVA er et levende og inspirerende boligunivers med et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere vores kunder til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem. Med ca. 900 medarbejdere, 42 bolighuse i Danmark, 8 i udlandet samt en omsætning på ca. 1,7 mia. kr., er ILVA Danmarks største og førende detailhandel indenfor møbler og boligindretning. ILVA er hovedselskab for Third.space, der sælger indretningsløsninger til virksomheder, hoteller og feriecentre samt for IDdesign Franchise. ILVA er ejet af LARS LARSEN GROUP.


  Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.