Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

ILVA Herning søger fleksible og servicemindede deltidssælgere

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

  • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
  • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
  • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
  • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Hos ILVA i Herning søger vi netop nu fleksible og servicemindede deltidssælgere. Arbejdstiden er ca. 8 timer om ugen, hvor vagter primært vil ligge hver anden weekend. 

I kundens sted
Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet og møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov. Vi lægger stor vægt på at give kunderne en god service, når de besøger vores butik, og at de altid oplever, at de får den rette vejledning.

Brænder du for at sælge, og kan du inspirere vores kunder?
Som vores deltidssælger, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

  • Har flair for salg og god kundeservice
  • Trives med kundekontakt og formår at afdække kundens behov og rådgive til de bedste løsninger.
  • Har et udpræget konkurrence gen, er målrettet og jagter de gode resultater.
  • Er positiv, udadvendt og engageret, og kan tage initiativ og arbejde selvstændigt.
  • Er fleksibel, ansvarsbevidst og kender til vigtigheden af at overholde aftaler.

Måske er du studerende, har sabbatår, er en moden profil med et ønske om at arbejde deltid eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du har lysten og evnen til at sælge og udvikle dine salgsevner. Det er dog en stor fordel, at du har prøvet kræfter med salg og kundebetjening, eller har erfaring inden for salg af møbler og senge.

I ILVA er vi agile, ansvarlige og ét team
Dit nye team i ILVA Herning består af dygtige og engagerede kollegaer, der brænder for deres job, og som hver dag arbejder målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus. Vi jagter de gode salgsresultater og vægter samtidig samarbejde, fællesskabet og et godt grin i hverdagen. Hos ILVA har vi dedikeret os til tre værdier: vi skal være agile, evne at udvikle og tilpasse os, vi skal tage ansvar og gøre os umage, og så skal vi være ét team. Vi tror på, at det er sådan vi lykkedes i kundens sted. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv som en aktiv del af vores kultur. Til gengæld tilbyder vi rammerne for, at du kan videreudvikle dit salgstalent igennem vores interne læringsmaterialer og kurser i produktkendskab, salgstræning og ledelse m.m. Hos os vil du opleve at interne karriereveje og medarbejderudvikling er et centralt fokuspunkt, og at vi altid arbejder målrettet for at vejlede medarbejdere med potentiale og ambitioner til en karriere inden for organisationen.

Interesseret?
Ønsker du at være med til at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger, når de handler hos ILVA, så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning.

Send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg”. Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Arbejdssted

Industrivej Syd 1, Birk, 7400 Herning

Stillingstype

Sælger (deltid)

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

20.05.2022

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA er et levende og inspirerende boligunivers med et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere vores kunder til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem. Med ca. 900 medarbejdere, 42 bolighuse i Danmark, 8 i udlandet samt en omsætning på ca. 1,7 mia. kr., er ILVA Danmarks største og førende detailhandel indenfor møbler og boligindretning. ILVA er hovedselskab for Third.space, der sælger indretningsløsninger til virksomheder, hoteller og feriecentre samt for IDdesign Franchise. ILVA er ejet af LARS LARSEN GROUP.


Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.