Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

ILVA Holbæk søger engageret salgselev

Kan du se fordelene ved en salgselevuddannelse, hvor du:

  • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet?
  • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert?
  • Tager din salgsuddannelse til et højere niveau med specialistsporet ”salgsledelse”
  • Bliver en del af en stor organisation med et hav af spændende karrieremuligheder?

Så grib muligheden og bliv vores salgselev hos ILVA Holbæk!

Mere end en salgsuddannelse!
Som salgselev får du en udfordrende og lærerig hverdag, hvor du skifter mellem skoleophold og praktik. Du kan se frem til at få en professionel salgsuddannelse med et målrettet skoleforløb, hvor du sammen med resten af ILVAs elever bliver undervist på Tradium College i Randers. Du lærer om salg og butiksdrift, som du får rig mulighed for at omsætte til praksis hjemme i butikken. Som et ekstra element i salgsuddannelsen kommer du til at følge talentsporet Salgsledelse, der kvalificerer dig til at varetage personaleledelsesopgaver som f.eks. afdelingsleder. Du vil samtidig få undervisning i faget oplevelsesøkonomi, hvor du lærer at skabe stærke oplevelser for vores kunder i deres besøg med butikken.

SALG, SALG, SALG! – I kundens sted
Som salgselev er dine vigtigste opgaver salg og vejledning. Du skal derfor synes, at salg er sjovt og udfordrende og have et vinderinstinkt, der får dig til at se og udnytte muligheder i en salgssituation. Vi vægter det personlige salg højt, og med afsæt i vores leveregel i kundens sted, arbejder vi hårdt på at vores kunder altid får den bedste rådgivning. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med forståelse for kundens behov, deres virkelig og hverdag i fokus. Du skal derfor ud på gulvet, møde vores kunder i øjenhøjde og hjælpe dem med at finde den helt rigtige løsning

Er du konkurrencemenneske og drives du af at skabe resultater?
Vi ønsker at gøre dig til en kompetent supersælger og møbelekspert - og du bliver naturligvis klædt godt på til opgaven. Foruden skoleophold og din faste plads på sælgerteamet i butikken, vil du deltage på salgs- og produkttræningsforløb, besøge leverandører og prøve kræfter med forskellige produktområder i bolighuset. Salgsmål er en fast del af hverdagen og i form af træning, dialog og feedback, hjælper vi hinanden med at nå salgsmålene. Vi går benhårdt efter at være kundernes foretrukne bolighus og være kendt for en femstjernet kundeoplevelse. Derfor søger vi dig, som har mod på at tage ansvar, bliver motiveret af kundekontakt og sætter en ære i at hjælpe kunderne til at finde den bedste løsning, som passer til deres behov.

I ILVA er vi agile, ansvarlige og ét team
Hos ILVA har vi dedikeret os til tre værdier: vi skal være agile, evne at udvikle og tilpasse os, vi skal tage ansvar og gøre os umage, og så skal vi være ét team. Vi tror på, at det er sådan vi sammen kan skabe resultater og lykkedes i kundens sted. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv som en aktiv del af vores kultur. Til gengæld får du hos ILVA en unik mulighed for at blive en del af en stor organisation, hvor karrieremulighederne er mange. En organisation, hvor vi arbejder som ét team, og hvor interne karriereveje og medarbejder udvikling er et centralt fokuspunkt – det er kun dit salgstalent og dine ambitioner, der sætter grænserne for dine videre karrieremuligheder i koncernen.

Hvad kan du forvente af os?
Du vil opleve, at uanset hvor du kommer hen i ILVA, arbejder alle frem mod samme mål og udviser gensidig respekt overfor hinanden. Du vil stifte bekendtskab med vores tre overordnede ledelsesprincipper; rammer, kommunikation og adfærd, som hver især stiller krav til rollen som leder. Du kan derfor forvente at blive mødt af en leder, der sikre klare rammer, kommunikere åbent, tydeligt, loyalt og motiverende, og som involverer dig i dagligdagen. Hos os lægger beslutningskraften hos alle, og vi vægter det højt at vores medarbejdere træffer selvstændige beslutninger.

Det bedste ved at være salgselev hos ILVA er, at du hele tiden udvikler dig, både fagligt og personligt. Din hverdag i butikken, sammen med undervisningen på skolen, giver dig de bedste muligheder for at skabe en stærk profil. Du vil indgå i et fælleskab, hvor der støttes op om din udvikling og hvor vi vinder sammen” – Line, tidligere salgselev, nu afdelingsleder hos ILVA.

Brænder du for at få en elevplads hos os, så send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg".

Læs mere om salgselevuddannelsen på salgskarriere.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdssted

Stenhusvej 50, 4300 Holbæk

Stillingstype

Salgselev

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Startdato

01.08.2022

Oprettet

16.03.2022

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA er et levende og inspirerende boligunivers med et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere vores kunder til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem. Med ca. 850 medarbejdere, 40 bolighuse i Danmark, 4 i Sverige og 3 i udlandet samt en omsætning på ca. 1,7 mia. kr., er ILVA Danmarks største og førende detailhandel indenfor møbler og boligindretning. ILVA er hovedselskab for Third.space, der sælger indretningsløsninger til virksomheder, hoteller og feriecentre.
ILVA er ejet af LARS LARSEN GROUP.


Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.