Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

ILVA Nykøbing Falster søger dygtig og ansvarsbevidst souschef

Kan du se fordelene ved et job som souschef, hvor du:

 • Får mulighed for at udvikle dine kompetencer, så du på sigt kan varetage en stilling som butikschef i koncernen?
 • Får medansvar for butikkens drift og salgsmål?
 • Inspirerer og udvikler salgsteamet til at skabe gode resultater samtidig med at trivslen er i top?
 • Går forrest som sælger og købmand?
 • Bliver del af en koncern, hvor karrieremulighederne er mange?

Så er du måske vores nye souschef! ILVA i Nykøbing F søger en energisk, resultatorienteret og indflydelsesrig souschef, som - i samarbejde med bolighusets butikschef - skal stå i spidsen for at sikre fortsat, positiv udvikling ved at inspirere butiksteamet til at nå fastsatte mål. Teamet glæder sig til at byde dig velkommen.

Dine primære arbejdsopgaver
I jobbet som souschef får du en udfordrende og alsidig hverdag. Foruden salg og vejledning til vores kunder får du drifts- og personaleansvar, herunder medansvaret for den daglige ledelse af butikkens ansatte. Det er derfor altafgørende, at din lederstil er kendetegnet ved synlighed og tillid, at du kan uddelegere og ikke mindst, at du har lysten til at gå forrest som det gode eksempel for dine kollegaer. Du er drevet af at realisere målsætninger og du har evnen til at skabe kamp- og salgsgejst blandt dine kollegaer samt inspirere til at nå fælles mål og de bedste resultater. Hos ILVA sætter vi os i kundens sted, og vi lægger stor vægt på at give kunderne den bedst mulige vejledning og service, hvilket er en målsætning, du som leder skal være med til at sikre.

Jobbet indeholder desuden faste opgaver som bemandingsplanlægning, kampagneforberedelse, afholdelse af performancesamtaler samt opfølgning på vores nøgletal.

Succes i jobbet

Som souschef hos ILVA er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

 • Har mod på at videreudvikle dine kompetencer inden for ledelse
 • Brænder for at sælge, nå ambitiøse mål og kan inspirere dine kolleger
 • Er dygtig til kundekontakt og formår at afdække kundens behov, så du kan rådgive til de bedste løsninger 
 • Sætter en ære i selv at vise vejen ved at være synlig i butikken og præstere i personligt salg
 • Er dygtig til at planlægge og følge op på budgetter og nøgletal
 • Er ansvarsbevidst og fleksibel
 • Kan skabe retning og formår at kommunikere klart og respektfuldt
 • Har gode samarbejdsevner, er positiv og imødekommende

Ingen af vores medarbejdere er ens, og de skal derfor ledes forskelligt. Det er derfor en stor fordel, hvis du har arbejdet med personprofiler som eksempelvis DISC - hvis ikke, skal vi nok lære dig det.

For at blive taget i betragtning til stillingen forventer vi, at du har ledererfaring fra detailbranchen som enten afdelingsleder, souschef eller butikschef og kan dokumentere resultater. Stillingen er fuldtid og følger butikkens åbningstider.

Bliv en del af en stor og dynamisk koncern
ILVA A/S er med sit landsdækkende butiksnetværk en stor organisation, hvilket åbner op for en række interne karrieremuligheder. Vi arbejder målrettet på at vejlede og udvikle medarbejdere med potentiale og ambitioner til en karriere inden for koncernen.

Vil du med på en spændende rejse?
Kan du matche ovenstående, tilbyder vi til gengæld en udfordrende og attraktiv lederstilling i en af Nordens førende detailhandler inden for møbler og boligtilbehør. Vi arbejder som et hold, og målsætningen er at skabe en forretning, som både medarbejdere og kunder er glade for at komme i.

Vi tilbyder en attraktiv løn samt bonusordning. Herudover pensionsordning og personalegoder.

Ønsker du at være med til at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger, når de handler hos ILVA, så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg”.

Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Arbejdssted

Guldborgsund Centret 26, 4800 Nykøbing F

Stillingstype

Souschef

Ansøgningsfrist

20.06.2022

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

20.05.2022

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Rita Ellekær

Butikschef

rite@ilva.dk

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA er et levende og inspirerende boligunivers med et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere vores kunder til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem. Med ca. 900 medarbejdere, 42 bolighuse i Danmark, 8 i udlandet samt en omsætning på ca. 1,7 mia. kr., er ILVA Danmarks største og førende detailhandel indenfor møbler og boligindretning. ILVA er hovedselskab for Third.space, der sælger indretningsløsninger til virksomheder, hoteller og feriecentre samt for IDdesign Franchise. ILVA er ejet af LARS LARSEN GROUP.


Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.