Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Head of Logistics søges til Danmarks største bolighuskoncern

ILVA søger en Head of Logistics med det overordnede ansvar for at sikre driften og udviklingen af en effektiv logistik, der understøtter forretningsdriften og strategien for vores centrallager i Vejle.

Du bliver den faglige- og personalemæssige leder med fire direkte referencer bestående af driftschefen, to teamledere og HR-medarbejderen som består af logistiksupportfunktion samt ca. 80 lagerpersonale fordelt på dag og aftenhold.

Hvis du brænder for ledelse, lagerudvikling, drift og optimering, så er du måske vores nye kollega i logistikken i Vejle.

For at få succes i jobbet som Head of Logistics er det afgørende, at du har stor erfaring med:

 • - Personaleledelse
 • - Arbejdsmiljø
 • - Driftsledelse
 • - KPI/performance opfølgning og rapportering
 • - Økonomi og budget opfølgning

Du bevæger dig ubesværet blandt stakeholders som eksterne distributører, interne afdelinger samt faglige organisationer m.fl.

Derudover skal du kontinuerligt arbejde med forbedring af den logistiske effektivitet, herunder leveringsservice, logistikomkostninger, kvalitet og hverdagens arbejdsmiljø.
Logistikken i Vejle er forankret i selvstyrende grupper, så det vil være ønskeligt, men ikke krav, hvis du har erfaring med selvstyrende grupper.

Arbejdssted: Centrallageret, Sadelmagervej 2, Vejle.

Din kandidatprofil

Vi søger en engageret og udviklingsorienteret chef, som kan sætte strategisk og organisatorisk retning for dit team. Du har erfaring fra tilsvarende opgaver gerne fra en større virksomhed. Du skal være resultatorienteret, brænde for lagerdrift, optimering og udvikling.

Du tænker visionært, er nysgerrig og stærk til at eksekvere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du dykker gerne ned i nye områder, og har værktøjskassen indenfor lager, lean og procesoptimering på plads.
Din ledelsesstil er værdibaseret og bygger på aktivt samarbejde, involvering og uddelegering af ansvar. Det er helt afgørende, at du kan demonstrere gode evner i værdibaseret personaleledelse, og så har du et godt humør og et stort personligt drive.

Vi forestiller os i øvrigt at du:

 • - Du har tidligere udfyldt roller som Supply Chain Manager, Lagerchef, Logistikchef eller lign. og har en solid ledelseserfaring med forskellige medarbejdergrupper
 • - Har god organisationsforståelse og kan navigere i en politisk-organisatorisk kontekst med mange forskellige typer opgaver og korte frister
 • - Har personlig gennemslags- og handlekraft
 • - Er klar og tydelig i såvel skriftlig, som visuel kommunikation
 • - Er forhandlingsstærk
 • - Er systematisk
 • - Har økonomisk indsigt og god forretningsforståelse
 • - Har gode samarbejdsevner og trives i et dynamisk miljø med kollegaer fra mange faggrupper

Vi tilbyder

Hos os får du en varieret hverdag med alsidige opgaver og daglige udfordringer samt et selvstændigt og afvekslende job i en organisation i rivende udvikling, hvor vi udvider, udvikler og nytænker for at kunne imødekomme fremtidens krav til kvalitet og effektivitet.

Du får mange kontaktflader i ILVA og kommer til at samarbejde med dygtige og dedikerede kollegaer med vidt forskellige fagligheder. Vi er en arbejdsplads med et uformelt miljø, højt tempo og korte beslutningsveje.

Udover et spændende job med masser af udfordrende opgaver og et stærkt team af gode kolleger, tilbyder vi en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt gode ansættelsesforhold med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kan du matche ovenstående og vil du med på dit livs mest spændende rejse?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Chef Jan Normann, på telefon: 52183084 eller på mail jano@ilva.dk

Vi afholder løbende samtaler, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

ILVA KULTUREN

I KUNDENS STED

Værdierne: AGILE/ANSVARLIGE/ÉT TEAM

AGILE: Den verden, som både vi og vores kunder navigerer i, er i konstant forandring, og derfor må vi aldrig gå i stå. Vi skal være agile og evne at udvikle og tilpasse vores fokus, tilgang og arbejdsmetoder til den fremtid, vi går i møde.

ANSVARLIGE: Vi er ansvarlige – både som arbejdsplads, over for vores kunder, og vi er ansvarlige over for hinanden. Ansvarlighed kan forstås på mange måder, men for os relaterer det sig til, at vi i vores daglige arbejde: Gør os umage, er effektive, er omkostningsbevidste og tager ejerskab i alt, hvad vi foretager os.

ÉT TEAM: Vores kultur skal være kendetegnene i vores møde med kunden, men den skal i lige så høj grad være til stede i vores møde med hinanden. Kulturen udgør rygraden i vores virksomhed. Den er et udtryk for måden, vi gør tingene på, og måden vi er overfor hinanden og vores kunder på. Alle medarbejdere skal kende til arbejdet med at efterleve både leveregel og værdier i det daglige.

Ledelsesprincipper
Ledelse i ILVA bygger på et sæt af ledelsesprincipper, som skal være til stede for at være en god leder. Som leder skal du til enhver tid sikre klare RAMMER for dine medarbejdere i form af klare mål, veldefineret struktur, krav om og hjælp til eksekvering samt udarbejdelse af simple løsninger. Du skal KOMMUNIKERE åbent, tydeligt, loyalt og motiverende. Din ADFÆRD skal være involverende og udviklende samt give medarbejdere plads og opbakning til selv at træffe beslutninger. Alle ledere skal kende til og arbejde med at efterleve ledelsesprincipperne i det daglige, herunder sikre gennemførsel og udførsel af PU-samtaler 1 gang årligt.

Arbejdssted

Sadelmagervej 2, 7100 Vejle

Stillingstype

Head of Logistics

Ansøgningsfrist

25.06.2022

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

25.05.2022

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Jan Normann

HR-Chef

jano@ilva.dk

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA er et levende og inspirerende boligunivers med et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere vores kunder til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem. Med ca. 900 medarbejdere, 42 bolighuse i Danmark, 8 i udlandet samt en omsætning på ca. 1,7 mia. kr., er ILVA Danmarks største og førende detailhandel indenfor møbler og boligindretning. ILVA er hovedselskab for Third.space, der sælger indretningsløsninger til virksomheder, hoteller og feriecentre samt for IDdesign Franchise. ILVA er ejet af LARS LARSEN GROUP.


Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.