Obs! Denne stilling er ikke aktiv!

Denne stilling kan ikke søges på nuværende tidspunkt. Enten fordi den endnu ikke er aktiveret eller fordi ansøgningsfristen er overskredet.

Butikschef søges til ILVA Øst Jylland

Kan du skabe resultater gennem andre? Kan du se fordelene ved et job som butikschef, hvor du:

  • Har det fulde ansvar for butikkens drift-/salgs mål?
  • Går forrest på salgsgulvet ligesom du evner at inspirere dine kollegaer til at nå butikkens målsætninger?
  • Løbende har mulighed for at udvikle dit ledelsesrum gennem vores interne ledelsesprogram?

ILVA søger netop nu en energisk og resultatorienteret butikschef til Øst Jylland, som kan skabe salgsgejst og motivation hos personalet til at nå fastsatte mål, samt som skal stå i spidsen for at sikre forsat positiv udvikling sammen med personalet.

I kundens sted
Som Butikschef kommer du til at have flere kasketter på. Foruden salg og vejledning af vores kunder får du drifts- og personaleansvar, herunder ansvaret for den daglige ledelse af butikkens fuldtids-/deltidsansatte. Det er derfor altafgørende, at du er synlig og aktiv i bolighuset, kan uddelegere og følge op og ikke mindst har lysten til at gå forrest som det gode eksempel på salgsgulvet. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt.

Vi forventer, at du er drevet af at realisere målsætninger og har evnen til at skabe kamp- og salgsgejst blandt dine kollegaer samt inspirere til at nå fælles mål og de bedste resultater. Hos ILVA er kunden i centrum, og vi lægger stor vægt på at give kunderne den bedst mulige vejledning og service, hvilket er en målsætning, du som leder skal være med til at sikre. Jobbet indeholder faste opgaver som bemandingsplanlægning, kampagneforberedelse, afholdelse af performancesamtaler samt opfølgning på nøgletal.

ILVAs nye succesfulde butikschef
Den succesfulde butikschef:

  • Er konkurrencemindet, brænder for at sælge, nå mål og jagter de gode resultater
  • Sætter en ære i selv at vise vejen ved at være synlig i butikken og præstere i personligt salg
  • Er dygtig til at planlægge og følge op på budgetter og nøgletal
  • Er ansvarsbevidst og fleksibel
  • Kan skabe retning og formår at kommunikere klart
  • Har gode samarbejdsevner, er positiv og imødekommende

For at blive taget i betragtning til stillingen forventer vi, at du har ledererfaring fra detailbranchen og kan dokumentere resultater. Stillingen er fuldtid og følger butikkens åbningstider.

I ILVA er vi agile, ansvarlige og ét team
ILVA består af dygtige og engagerede kollegaer, der brænder for deres job, og som hver dag arbejder målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus. Vi jagter de gode salgsresultater og vægter samtidig samarbejde, fællesskabet og et godt grin i hverdagen. Hos ILVA har vi dedikeret os til tre værdier: vi skal være agile, evne at udvikle og tilpasse os, vi skal tage ansvar og gøre os umage, og så skal vi være ét team. Vi tror på, at det er sådan vi lykkedes i kundens sted. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv som en aktiv del af vores kultur.

Bliv en del af en stor og dynamisk organisation
Som en del af et landsdækkende butiksnetværk er vi en stor organisation, hvilket åbner op for en række karrieremuligheder. Hos os har vi fokus på interne karrieremuligheder og udvikling, og vi arbejder målrettet for at vejlede medarbejdere med potentiale og ambitioner til en karriere inden for ILVA.

Kan du matche ovenstående, tilbyder vi til gengæld en spændende lederstilling i en af Danmarks førende detailhandlere inden for møbler og boligtilbehør, hvor vi arbejder som et hold, og hvor målsætningen er at skabe en forretning, som både medarbejdere og kunder er glade for at komme i.

Vi tilbyder et grundigt onboarding forløb, hvorfor det er vigtigt, du er fleksibel og mobil, så du har mulighed for at tilgå butikkerne i distriktet.  

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og bonusordning. Herudover pensionsordning, sundhedsforsikring og personalegoder.

Interesseret?
Ønsker du at være med til at give vores kunder en god oplevelse og overgå deres forventninger, når de handler hos ILVA, så glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Jan Normann på tlf.: 52 18 30 84.

Send din ansøgning samt CV ved at klikke på "Ansøg”. Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag.


Vi ser frem til at høre fra dig!

Arbejdssted

Flere muligheder,

Stillingstype

Butikschef

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Startdato

Hurtigst muligt

Oprettet

01.02.2023

Vil du holdes opdateret med nye ledige stillinger? Med en jobagent får du automatisk tilsendt relevante jobannoncer.

Opret Jobagent

Kontaktperson

Jan Normann

Telefon 52183084 / jano@ilva.dk

Virksomhedsbeskrivelse

ILVA er et levende og inspirerende boligunivers med et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Vi er dedikerede til at rådgive og inspirere vores kunder til at gøre enhver bolig til et interessant og personligt hjem. Med ca. 850 medarbejdere, 40 bolighuse i Danmark, 4 i Sverige og 3 i udlandet samt en omsætning på ca. 1,7 mia. kr., er ILVA Danmarks største og førende detailhandel indenfor møbler og boligindretning. ILVA er hovedselskab for Third.space, der sælger indretningsløsninger til virksomheder, hoteller og feriecentre.
ILVA er ejet af LARS LARSEN GROUP.


Se vores ledige stillinger her eller følg os på LinkedIn.